Share to Facebook Share to Twitter
Delen

Therapeuten - Training en cursus

Wij bieden artsen, therapeuten en andere professionals een informatie-avond of cursussen op verschillende niveaus aan om meer te weten te komen over de Schüsslerzouten.

Hieronder de mogelijkheden: 

1. Online training (gratis)

2. Cursus niveau 1, 2 en 3 bij het Instituut voor Celzouttherapie

3. Informatiemiddag, speciaal voor therapeuten (gratis)

 

1. Online Pflüger Schüsslerzouten basistraining

Ter voorbereiding op de thema middagen en avonden of de basis module van het Instituut voor Celzouttherapie, raden wij u aan om online de Schüsslerzouten basistraining te volgen. Deze online basistraining zal u helpen de informatie op de thema-avonden of in de lessen beter te begrijpen.

 

Klik hier om u aan te melden voor deze online basistraining. 
Deze basistraining is gratis te volgen.  

 


2. Cursus niveau 1, 2 of 3

Cursus niveau 1, 2 of 3
Wilt u zich inschrijven voor de Schüsslerzoutencursus Niveau 1, 2 of 3 dan kunt u zich aanmelden bij het Instituut voor Celzouttherapie die de Celzoutopleidingen verzorgen. U kunt zich  hier aanmelden  voor de cursus. Tevens vindt u hier de meest recente data en locaties van een cursus bij u in de omgeving.

 

 

3. Informatiemiddag

Wilt u zich inschrijven voor een informatiemiddag specifiek voor artsen, therapeuten en andere professionals, dan kunt u onderstaand formulier invullen.
De informatiemiddag start om 13:30 uur. Een half uur voor aanvang is de zaal open met koffie/thee en iets lekkers. De training duurt tot ongeveer 17:00 uur. Op de bijeenkomst zelf ontvangt u een goodiebag met o.a. producten, handige tips, en nog meer, zodat u direct succesvol aan de slag kunt gaan met wat u hebt geleerd.

Mocht u na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit zo vlot mogelijk aan ons door te geven?

Inschrijfformulier

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail en verdere informatie.


Zoek een verkooppunt
km