Share to Facebook Share to Twitter
Delen

  Training winkelpersoneel

  NIEUW! Training Kuren voorjaar & zomer

  Schüsslerzouten worden steeds bekender in Nederland. Maar misschien zit u ook wel met vragen als: Wat zijn Schüsslerzouten precies? Hoe werken ze? Hoe kan ik Schüsslerzouten adviseren?

   

  In 2017 organiseren wij door het hele land interactieve trainingen over Schüsslerzouten waarin de kuren voor het voorjaar en de zomer besproken worden. Denk hierbij aan de allergiekuur, de krachtkuur en de mooie-benenkuur. We zullen onder andere bovenstaande vragen behandelen, maar ook bespreken hoe u de Schüsslerzouten praktijkgericht kunt inzetten en adviseren, bijvoorbeeld naast andere producten.

   

  De Pflüger Schüsslerzouten trainingen beginnen om 19:30 uur (vanaf 19:00 uur is de zaal open met soep en broodjes) en duurt tot ongeveer 21:45 uur. Op de avond zelf ontvangt u een goodiebag met o.a. producten, handige tips, en nog meer, zodat u direct de volgende dag succesvol aan de slag kunt gaan met wat u die avond hebt geleerd.

   

  Aanmelden kan via onderstaand formulier. Mocht u na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit zo vlot mogelijk aan ons door te geven?

   

   

  Online Pflüger Schüsslerzouten basistraining

  Ter voorbereiding op de interactieve trainingen, of de basis module van het Instituut voor Celzouttherapie,  raden wij u aan om online de Schüsslerzouten basistraining te volgen. Deze online basistraining zal u helpen de informatie op de thema-avonden beter te begrijpen.
  Klik hier om u aan te melden voor deze online basistraining. 
  Deze basistraining is gratis te volgen.    Inschrijfformulier

  Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail en verdere informatie.


   
  Zoek een verkooppunt
  km